Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok

Kaposmérői ipari övezetben új hűtőház várja üzemeltetőjét (H.)


Helyszín: Kaposmérő (7521)
Somogy megye (Dél-Dunántúl)
Telek: 5.000 m2
Épület: 1.330 m2

A Kaposmérői ipari övezetben 1.330 m2-es, 7 m belmagasságú zöldség-gyümölcs hűtőház bérleti üzemeltetésre kiadó, később megvásárlásra kerülhet

 

 
 

- Építménymagasság: 7,50 m
- Ereszmagasságok: 7,35 m,
- A hűtőház csarnoképülete 24 m fesztávú, 10 keretállásos, egymáshoz képest 6,0 m keretállás távolságú melegen hengerelt acél oszlopokból és rácsos főtartókból készül. 
- Az oszlopok vállmagassága 7,4 m, a taréjmagasság közel 11 m. 

Az önkormányzati tulajdonban lévő, új, könnyűszerkezetes épület iroda és szociális helyiségekkel is rendelkezik. A bérlőt kitűnő közúti és vasúti közlekedési adottságok és teljes közműellátottság várja. 
3x100 kw energiavételezési lehetőség, gáz és vízellátás, szennyvízelvezetés, közvilágítás biztosított. 
A fél hektáros telken található hűtőház más célú hasznosítására is nyitott az Önkormányzat.

Kaposmérő ipari területén 19 db, egyenként 2.000-2.500 m2 közötti ipari telket alakított ki az Önkormányzat. Az ipari övezet a település keleti határában található, Kaposvárhoz közel, csupán néhány kilométerre a megyeszékhelytől.
Kaposmérő kitűnő közlekedési adottságokkal rendelkezik, megközelíthetőségét a Nagykanizsa-Dunaföldvár közötti 61. sz. főút biztosítja. Az ipari park közvetlenül a 610.-es főút, és a Kaposvár -Nagykanizsa vasútvonal mellett helyezkedik el. 
 
Kaposmérő mintegy 2.500 lakosával a térség legnagyobb községe, melyben az Önkormányzat egyik alapvető célja a vállalkozások ösztönzése, segítése. 
Az iparűzési adó mértéke ezért mindössze 1,5 %, melyen kívül nincs más, a vállalkozásokat sújtó egyéb adó, így pl. építményadó sincs. 
Az ipari terület teljesen közművesített, így az áram, gáz és vízellátás, csapadék-vízelvezetés, közvilágítás, valamint belső úthálózat is biztosított. 

Kaposmérő Önkormányzata rugalmas konstrukciókkal várja az érdeklődő vállalkozásokat. Részletes információ kérhető az alábbi elérhetőségeken: 
Prukner Gábor polgármester
Tel.: +36 70/978-0461, E-mail: kaposmero@somogy.hu
Ipariingatlanok.hu hirdetési portál

insert image

MOBIL-on nézve FEKVŐ HELYZETBEN jól látható a TALÁLATI OLDAL is.

Az ipari ingatlanok szakmai portálunkon eladó ipari ingatlan, kiadó ipari ingatlan, ipartelep, raktár, üzlet, áruház, iroda, ipari telek, építési telek, ipari, üzleti ingatlanok kínálata elérhető.
Az eladáshoz hirdetni kell,
szakmai érdeklődő, szakmai honlapon keres.