Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok

Összközműves ipari telkek várják vállalkozását Kaposmérőben (H.)


Helyszín: Kaposmérő (7521)
Somogy megye (Dél-Dunántúl)

Kaposmérő ipari területén 19 db, egyenként 2.000-2.500 m2 közötti ipari telket alakított ki az Önkormányzat. Az ipari övezet a település keleti határában található, Kaposvárhoz közel, csupán néhány kilométerre a megyeszékhelytől. 

 
 

Kaposmérő kitűnő közlekedési adottságokkal rendelkezik, megközelíthetőségét a Nagykanizsa-Dunaföldvár közötti 61. sz. főút biztosítja. Az ipari park közvetlenül a 610.-es főút, és a Kaposvár-Nagykanizsa vasútvonal mellett helyezkedik el. 
 
Kaposmérő mintegy 2.500 lakosával a térség legnagyobb községe, melyben az Önkormányzat egyik alapvető célja a vállalkozások ösztönzése, segítése. 
Az iparűzési adó mértéke ezért mindössze 1,5 %, melyen kívül nincs más, a vállalkozásokat sújtó egyéb adó, így pl. építményadó sincs. 
Az ipari terület teljesen közművesített, így az áram, gáz és vízellátás, csapadék-vízelvezetés, közvilágítás, valamint belső úthálózat is biztosított. 
 
Az ipari terület keleti szegmensében 1.330 m2 alapterületű hűtőház is épült. 

Kaposmérő Önkormányzata rugalmas konstrukciókkal várja az érdeklődő vállalkozásokat. Részletes információ kérhető az alábbi elérhetőségeken: 
Prukner Gábor polgármester
Tel.: +36 70/978-0461, E-mail: kaposmero@somogy.hu  
Ipariingatlanok.hu hirdetési portál

insert image

MOBIL-on nézve FEKVŐ HELYZETBEN jól látható a TALÁLATI OLDAL is.

Az ipari ingatlanok szakmai portálunkon eladó ipari ingatlan, kiadó ipari ingatlan, ipartelep, raktár, üzlet, áruház, iroda, ipari telek, építési telek, ipari, üzleti ingatlanok kínálata elérhető.
Az eladáshoz hirdetni kell,
szakmai érdeklődő, szakmai honlapon keres.