Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok

Dunaföldvár, 29,7062 ha gazdasági, ipari terület eladó (H.)


Helyszín: Dunaföldvár (7020)
Tolna megye (Dél-Dunántúl)
Telek: 297.062 m2

Közel 300.000 m2 -es, egybefüggő gazdasági, ipari területet kínálunk eladásra. Az ingatlan-együttesről általánosságban elmondható, hogy kiváló elhelyezkedésű területek, egy birtoktestet alkotnak. 

 
 

Az ingatlancsoport bal oldali határa a 6. számú főútvonal, míg a másik oldalról a Duna határolja. A déli szomszédságában már kialakult ipari park található, melynek további terjeszkedése várható.

Az ingatlanok jelenleg szántó művelési ágban nyilvántartottak, ennek megfelelően hasznosítottak, de a mezőgazdasági hasznosításon túl, az ipari terjeszkedési lehetőségeket már most is ki lehet használni - már jelenleg is gazdasági-ipari övezeti besorolás alá tartoznak a területek

Az ingatlan 60%-os beépíthetőségű, nagysága miatt nagyobb, akár kiemelt beruházások célterülete is lehet, de igény esetén több, kisebb (min. 3.000 m2 -es) telekre osztható és így kisebb vállalkozások telephelyeként szolgálhat a jövőben. 

A déli szomszédságában található ipari parkban, több nagy volumenű gyár telepedett meg, így például bioetanol gyár (Pannonia Ethanol Zrt.), Lukoil telephely, valamint a Vajda Real Estate Kft. papírgyártó. 

További pozitívum, hogy az ingatlanok nem védett területek, nyilvántartott régészeti lelőhellyel nem érintettek. Az ingatlanegyüttes nem része a Natura 2000 hálózatnak, nem Érzékeny Természeti Terület (ÉTT).

Az ingatlanok vételára: 6.000 Ft/m2

További részletek - igény esetén drónfelvételek - kapcsán hívja kollégánkat munkanapokon 8-16 óra között.

Jakab Edina 
Tel.: 20/275-5555 
Ipariingatlanok.hu hirdetési portál

insert image

MOBIL-on nézve FEKVŐ HELYZETBEN jól látható a TALÁLATI OLDAL is.

Az ipari ingatlanok szakmai portálunkon eladó ipari ingatlan, kiadó ipari ingatlan, ipartelep, raktár, üzlet, áruház, iroda, ipari telek, építési telek, ipari, üzleti ingatlanok kínálata elérhető.
Az eladáshoz hirdetni kell,
szakmai érdeklődő, szakmai honlapon keres.