Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok

Győr, Bácsa részén, 729 nm irodaépület nagy telken eladó (H)


Helyszín: Győr (9000)
Győr-Moson-Sopron megye (Ny-Dunántúl)
Telek: 1.526 m2
Épület: 729 m2
Irányár:319 M Ft

Győr Bácsa városrészében eladásra kínálunk egy iroda épületet. A városrész közvetlen közelében megépült elkerülő könnyű megközelítést biztosít a város különböző területéről , Szlovákia illetve az M1-s autópálya felől. A terület 2.841 nm-re növelhető. 

     

Az épület hasznos alapterülete 729 nm, mely 3 szintet foglal magába:
pince, földszint és 1. emelet.

Az épület 2000-2002-ben lett teljes körűen felújítva, akkor készület el az emelet ráépítés. Azonban az épület 2010 óta üresen áll, így jelenleg felújítandó, de statikailag megfelelő állapotban van. Épületen belül több iroda és üzlethelyiség, raktár illetve vizesblokk került kialakításra.

Az iroda épülethez 1.526 nm-s telek tartozik. Az udvaron további melléképület található, illetve udvari és utcai parkolás is biztosított. Az ingatlan összközműves. A közvetlen közelben buszmegálló, bolt és posta könnyíti meg a mindennapokat. Lehetőség van további 2 telek megvásárlásával a telephely bővítésére, így összesen a telek terület 2.841 nm-re növelhető.
A 3 telek jelenleg egyben van használatban.

Az Asbóth utca felől a 2 telek önálló kapuval rendelkezik.
A telkek mérete: 644 nm, 671 nm.
Az Asbóth utcai telekhatáron elhelyezkedő hagyományos szerkezetből készült, alápincézetlen földszintes épület. Az új irodaépület elkészültével eredeti funkciója megszűnt, azóta kihasználatlanul, üresen áll. Az épület alapterülete 120 nm.
Az Asbóth utca felől nyíló 1.315 nm-es 2 telket külön is értékesítjük.

A terület kerítéssel és kapukkal körbehatárolt. Jelenleg telephelyként üzemel. Az ingatlan előzetes egyeztetés után bármikor megtekinthető.

Az ingatlan vételára: 319 millió Ft +ÁFA

Érdeklődni: 
Mitring Eszter, Tel.: +36 30/400-6564
Ipariingatlanok.hu hirdetési portál
- HONLAPUNK ELADÓ, DOMAIN nevek eladók, INFO ITT! -

insert image

MOBIL-on nézve FEKVŐ HELYZETBEN jól látható a TALÁLATI OLDAL is.

Az ipari ingatlanok szakmai portálunkon eladó ipari ingatlan, kiadó ipari ingatlan, ipartelep, raktár, üzlet, áruház, iroda, ipari telek, építési telek, ipari, üzleti ingatlanok kínálata elérhető.
Az eladáshoz hirdetni kell,
szakmai érdeklődő, szakmai honlapon keres.